Varkauden Seutuliiga ry

Ensi kauden Seutuliigaan voi ilmoittautua 31.7.2024 saakka.

Ensimmäiset pelit pelataan keskiviikkona 4.9.2024. Pelit pelataan pääsääntöisesti keskiviikkoisin Varkauden liikuntatalolla.

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä postia seutuliiga@seutuliiga.fi.
Mainitse seuraavat asiat:
Joukkueen nimi, yhteyshenkilö, yhteyshenkilön s-posti, puhelinnumero ja
laskutusosoite
Myös toiveen voi laittaa missä sarjassa joukkue haluaisi pelata.
Pelaajalista tulee olla toimitettuna Seutuliigan sähköpostiin
31.7.2024 mennessä.

Sarjan alkamisen jälkeen uusia pelaajia voidaan ottaa joukkueeseen koko runkosarjan ajan. Pelaajan pitää pelata kaksi runkosarjan peliä, jotta on pelioikeudellinen playoffeissa.

Alla Seutuliigan yhteystietoja:

Timo Varonen, 0442758098
Olli Hämäläinen, 0444685234
Simo Rautio, 0400372165

T: Seutuliigan väki

-----------------------

SARJAKOHTAISET PELAAJARAJOITUKSET:

SSBL:n lisenssipelaajat saavat pelata Seutuliigassa seuraavin rajoituksin.

1.sarjassa sallitaan yhteensä kaksi SSBL:n miesten 3-5 div. pelaavaa pelaajaa tai kaksi pelaajaa, joilla ei ole ollut lisenssi voimassa edellisellä kaudella. Sarjassa sallitaan SSBL:n juniorisarjoissa pelaavat juniorit ja SSBL:n sarjoissa pelaavat seniori-ikäiset pelaajat (M40 ja vanhemmat).

·       2-3. sarjoissa sallitaan SSBL:n poika-juniorisarjoissa pelaavat P17 ikäluokkaan asti ja SSBL:n seniorisarjoissa pelaavat  pelaajat (M40 ja vanhemmat). Sarjoissa ei sallita pelaajia, joilla on ollut edellisellä kaudella lisenssi voimassa SSBL:n miesten sarjoissa.

·       4. sarjassa sallitaan SSBL:n juniorisarjoissa pelaavat pojat P14 ikäluokkaan asti. Seutuliiga suosittelee, että joukkueissa olisi myös nais-/tyttöpelaajia. Sarjassa ei sallita pelaajia, joilla on ollut edellisellä kaudella lisenssi voimassa SSBL:n miesten sarjoissa.

SSBL:n maalivahdit voivat pelata Seutuliigassa sekä maalivahtina että kenttäpelaajana.

Tytöt ja naiset:
Ei rajoituksia.

Maalivahteja koskevia erityismääräyksiä:
Kaikki maalivahdit on merkittävä ottelukorttiin. Maalivahtien numeroiden ja nimien yhteyteen tehdään merkintä "MV". Mikäli joukkue loukkaantumisen tai peli- tai ottelurangaistuksen johdosta joutuu korvaamaan maalivahdin kenttäpelaajalla, sillä on aikaa 3 minuuttia pukea tämä sääntöjen mukaisesti, mutta lämmittelyä ei sallita.

Runkosarjassa saa vaihdella maalivahtia, mutta playoffeissa täytyy olla omassa joukkueessa nimetty maalivahti ja varamaalivahti. Maalivahdit pitää olla nimetty kuluvan kauden tammikuun loppuun mennessä. Maalivahti ei saa pelata toisessa oman sarjan playoff-joukkueessa. Maalivahti tai varamaalivahti tulee olla samasta sarjasta tai alemmista sarjoista. Nelossarjassa saa käyttää myös kolmossarjan maalivahtia.

Maalivahti- ja pelaajapankki poistuu käytöstä.

Lost Password